Ilmi toimitti tänä vuonna kolmannen Llamada-porakoneen Destia Engineering Oy:lle

Kuopiolainen Ilmi Solutions Oy on yhdessä espanjalaisen valmistajan kanssa toimittanut tänä vuonna kolmannen Llamada-porakoneen Destia Engineering Oy:lle.

Ilmi on toimittanut aiemmin Destia Engineeringille Llamada uppoporapaalukoneet P145EV ja P105TT.
Nyt toimitettu Llamada P105TT on kokoluokassaan markkinoiden tehokkain porapaalutuskone. Kaikkia Destia Engineeringille toimitettuja porapaalukoneita käytetään suurien porapaalujen poraamiseen pääasiassa uppoporaustekniikalla.

Llamada P105TT työpaino on 50 tonnia ja se pystyy poraamaan yksimittaisena maksimissaan 24m pitkän paalun. Maksimi paalun halkaisija P105TT porakoneelle on D813 mm. Destia Engineering Oy:lle toimitettu P105TT on varusteltu Ilmin omalla tuotteella, iPileCom - porapaalutustietokoneella.